Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının altınını satmak

Rüyada başkasının altınını satmak

Rüyada başkasının altınını satmak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının altınını satmak gördüyseniz:

  • Seyahatler, katılınılacak kurs, seminer, konferans v.b yerler ya da eski tanıdıklarla toplantılar değerli bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada altın alıp satmak girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine tabir olunur.

Rüyada çeyrek altın satmak çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada altın yüzüğü satmak her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına işarettir.

Rüyada altın yüzüğünü satmak iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bulup satmak belaya ve derde düşeceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bulmak ve satmak daha sık bir araya geleceğine, zaaflarına kapılacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kolye satmak kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, devlete hizmet etmeye, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada altın künye satmak onlar tarafından yüceltileceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments