Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın almak satmak

Rüyada altın almak satmak

Rüyada altın almak satmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada altın almak satmak gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şekilde yaşamıyorsanız, yaşam tarzınızda gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada altın bilezik satmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzüğünü satmak aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada altın künye satmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın yüzüğü satmak yaşam sevincinin geri geleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altınını satmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, günahlarının affedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın satmak onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, yolculuğa, helal kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın bulup satmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Rüyada altın bileklik satmak sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments