Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyundan vurulmak

Rüyada boyundan vurulmak

Rüyada boyundan vurulmak cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, fakir fukaraya yardım edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boyundan vurulmak gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada boyundan iğne vurulmak iyi niyetinden uzaklaşacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada boyundan vurulmak gittiği yolda yalnız kalacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın boyunun uzadığını görmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, maddi gücünün artacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada boyun uzamasını görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin boyunun kısaldığını görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada boyun yalamak üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine işaret eder.

Rüyada boyun atkısı görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, onlardan medet umacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin boyunu uzun görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments