Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun uzamasını görmek

Rüyada boyun uzamasını görmek

Rüyada boyun uzamasını görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada boyun uzamasını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın yanında kendinizi mutlu hissettiğiniz sürece aranızdaki aşk son derece iyi bir şekilde gelişebilir.

Rüyada boyunun uzaması görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına tabir olunur.

Rüyada boyunun uzamasını görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Rüyada birinin boyunu uzamış görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boyun uzaması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, işlerin büyüyeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun boyunun uzamasını görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine işaret eder.

Rüyada boyunu uzamış görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazancın katbekat arttırılacağına alamet eder.

Rüyada boyun uzamasını görmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına inanılır.

Rüyada uzamış siyah saç görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments