Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyunun uzaması görmek

Rüyada boyunun uzaması görmek

Rüyada boyunun uzaması görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, zenginliğe sahip olunacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyunun uzaması gördüyseniz:

  • Abartılı tekliflerde bulunabilir veya tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada boyunun uzaması görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada boyun uzaması görmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boyunu uzamış görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun boyunun uzamasını görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine yorulur.

Rüyada boyunun uzamasını görmek problemlerinin biteceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, daha çok çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada boyunu uzamış görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada boyun uzamasını görmek borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sakalı uzamış görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments