Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyun kırılması görmek

Rüyada boyun kırılması görmek

Rüyada boyun kırılması görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, güllük gülistanlık olacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, gözünün de gönlünün de doyacağına işarettir.

Rüyada boyun kırılması gördüyseniz:

  • Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir.

Rüyada boyun kırılmak eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, herkesin takdirinin toplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyun kırılması görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada boyunu uzamış görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, sorunlarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kızının boyunun kısaldığını görmek yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada boyun uzamasını görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boyunu uzun görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada biri tarafından boyundan öpülmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments