Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından boyundan öpülmek

Rüyada biri tarafından boyundan öpülmek

Rüyada biri tarafından boyundan öpülmek dualarına karşılık alacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında başarılı olmaya, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, rütbe alacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada biri tarafından boyundan öpülmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda samimi olmanız veya kısa bir yolculuk sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada biri tarafından boyundan öpülmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, kazançtan yana kara geçeceğine işaret eder.

Rüyada boyun kesilmesini görmek ün sahibi birisi olunacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret eder.

Rüyada boyundan öpülmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine delalettir.

Rüyada boyunda sivilce görmek hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalettir.

Rüyada boyun atkısı takmak huzur içinde yatacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine yorulur.

Rüyada boyunun uzadığını görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada boyun kesilmesi görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine işaret eder.

Rüyada boyun eğmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments