Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık boynuz görmek

Rüyada kırık boynuz görmek

Rüyada kırık boynuz görmek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık boynuz gördüyseniz:

  • Diğerlerinin işleriyle meşgul olmak yerine, kendiniz için yapmanız gereken şeyler var.

Rüyada boynuzu kırık geyik görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada kırık boynuz görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, özlemlerini bitireceğine rivayet eder.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuzu kırık koyun görmek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kısmetinin açılacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu fil görmek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada boynuzlu deve görmek ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments