Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bilezik saklamak

Rüyada altın bilezik saklamak

Rüyada altın bilezik saklamak karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada altın bilezik saklamak gördüyseniz:

  • Bazı istek veya ihtiyaçlarınızı ön planda tutmanız görev ya da sorumluluklarınızı ihmal etmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada altın bilezik saklamak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada bilezik saklamak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altınlarını saklamak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada altın çalıp saklamak asla harama bulaşmayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık altına para saklamak bol şanslı bir döneme girileceğine, düşmanların çok üzüleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına işarettir.

Rüyada çeyrek altın saklamak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına delalet eder.

Rüyada altın yüzük saklamak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, haram mala, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine inanılır.

Rüyada altınları saklamak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, her zaman çok üzgün olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments