Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah boynuzlu yılan görmek

Rüyada siyah boynuzlu yılan görmek

Rüyada siyah boynuzlu yılan görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, işlerinin yarım kalacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına delalettir.

Rüyada siyah boynuzlu yılan gördüyseniz:

  • Kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak işlerle uğraşabilir ya da belli anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada siyah boynuzlu yılan görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine inanılır.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada boynuzlu siyah keçi görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, zorlukların ortadan kalkacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuzlu yılan öldürmek hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu yılan görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada iki siyah yılan görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynunda siyah yılan görmek eline büyük paralar geçeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments