Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu kadın görmek

Rüyada boynuzlu kadın görmek

Rüyada boynuzlu kadın görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, gönül kapılarını açacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine yorulur.

Rüyada boynuzlu kadın gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Rüyada boynuzlu kadın görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada büyük boynuzlu inek görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu şeytan görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına tabir olunur.

Rüyada büyük boynuzlu geyik görmek bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, sıkıntı yaşanacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Rüyada öküzden boynuz yemek anne baba hayır dualarının alınacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuz görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına alamet eder.

Rüyada boynuzlu kara yılan görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments