Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz boynuzlu at görmek

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, ihanet göreceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ona kavuşacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz boynuzlu at gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz aşırı yüklü durumda olabilir.

Rüyada boynuzlu beyaz at görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz boynuzlu at görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura işaret etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu beyaz at görmek sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu at görmek gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çift boynuzlu at görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, deniz aşırı işler yapılacağına inanılır.

Rüyada boynuzlu at görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz at tarafından kovalanmak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, ardından bu kişiye açılacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz at sahibi olmak planlarının gerçekleşeceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments