Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan boynuzu görmek

Rüyada hayvan boynuzu görmek

Rüyada hayvan boynuzu görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, dertlerin sona ereceğine, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulur.

Rüyada hayvan boynuzu gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozmaya veya keyfinizi kaçırmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada boynuzlu hayvanlar görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, zor durumlarda kalacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına işaret eder.

Rüyada tek boynuzlu hayvan görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada büyük boynuzlu hayvan görmek onun her zaman başında olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine alamet eder.

Rüyada boynuzlu hayvan görmek kazancının günden güne azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada hayvan boynuzu görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada öküzden boynuz yemek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine delalettir.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments