Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğa boynuzu görmek

Rüyada boğa boynuzu görmek

Rüyada boğa boynuzu görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına inanılır.

Rüyada boğa boynuzu gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Rüyada boğa boynuzu görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu boğa görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, ruhunu güzelleştireceğine delalet eder.

Rüyada boynuzlu boğa görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük boynuzlu hayvan görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına alamet eder.

Rüyada boynuzsuz koyun görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç kafası görmek hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine inanılır.

Rüyada boynuzlu inek görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments