Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koç boynuzu tutmak

Rüyada koç boynuzu tutmak

Rüyada koç boynuzu tutmak işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, şansının da açık olacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalettir.

Rüyada koç boynuzu tutmak gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada koç boynuzu tutmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, yerinde saymayacağına alamet eder.

Rüyada boynuzu kırık koç görmek yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzsuz koç görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada altın boynuzlu koç görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu koç görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek boynuzlu koç görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada büyük boynuzlu koç görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada koç boynuzu kesmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments