Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızla yaşadığınız tuhaf durumlar nedeniyle yabancılardan medet umabilirsiniz.

Rüyada boynuna altın kolye takmak yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın kolye görmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, yalan söylemeyeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada erkeğin boynunda altın kolye görmek kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının boynunda altın kolye görmek büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada boynunda altın kolye görmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, nimet ve berekete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada birinin boynunda kolye görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, evi yoksa ev alacağına alamet eder.

Rüyada boynunda kolye görmek hayatın temposunun yükseleceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments