Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gümüş zincir bulmak

Rüyada gümüş zincir bulmak

Rüyada gümüş zincir bulmak ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, rızkın ve kısmetin artacağına işarettir.

Rüyada gümüş zincir bulmak gördüyseniz:

  • Hayatı yaşamaya öncelik vermeniz stresi azaltmanızı sağlayabilir.

Rüyada gümüş zincir bulmak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, bir beladan kurtulacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalettir.

Rüyada zincir bulmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada altın zincir kolye bulmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Rüyada altın zincir bulmak anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda gümüş bulmak herkesin yardımına koşacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments