Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna anahtar takmak

Rüyada boynuna anahtar takmak

Rüyada boynuna anahtar takmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, arif kimselerden sayılacağına tabir olunur.

Rüyada boynuna anahtar takmak gördüyseniz:

  • Başkalarının fikirlerini gereğinden fazla önemsiyorsunuz.

Rüyada boynuna anahtar takmak anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, ruh sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynunda anahtar görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada boynunda altin takmak tövbelerin kabul olacağına, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada boynuna eşarp takmak sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada boynuna inci takmak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada boynuna fular takmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada tesbihi boynuna takmak helal ekmek yiyeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Rüyada boynuna şal takmak rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments