Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynumu görmek

Rüyada boynumu görmek

Rüyada boynumu görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, sohbetinin bozulacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynumu gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler duygusal tartışmalara neden olabilir.

Rüyada boynunun öpüldüğünü görmek anne baba duası alacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kısa boylu görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, siparişlerinin çoğalacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet eder.

Rüyada metreyle boy ölçmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, ayıplanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi boynundan öpmek parasal durumun düzeltileceğine, erken evlilik yapacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boynunda altın kolye görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, işinden evine gidip geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak sorumlulukların azalacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin boynuna sarilmak beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kimseyle konuşmayacağına, bir sebeple çok üzüleceğine delalet eder.

Rüyada boynuna saat takmak başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments