Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boyalı bina görmek

Rüyada boyalı bina görmek

Rüyada boyalı bina görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine delalet eder.

Rüyada boyalı bina gördüyseniz:

  • Bazı konularda olması gerektiğinden fazla iyimser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada boyalı bina görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, alım gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni boyanmış bina görmek çalışıyorsa terfi alacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, büyük özgüven kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil boyalı bina görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, hataların telafi edileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada binanın sallandığını görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, günaha gireceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada yeni bina gezmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada kamu binasının yıkıldığını görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine inanılır.

Rüyada depremle binanın yıkıldığını görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, kaybedilen malları tekrar kazanacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun binadan düştüğünü görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments