Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil boyalı bina görmek

Rüyada yeşil boyalı bina görmek

Rüyada yeşil boyalı bina görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, üzüleceğine ve borçlanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada yeşil boyalı bina gördüyseniz:

  • Yeni bir şeye başlamak istiyorsanız mevcut durumunuza dürüst yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil boyalı bina görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni boyanmış bina görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, hayal kırıklığı yaşanacağına delalettir.

Rüyada boyalı bina görmek özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, yeniden can bulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil bina görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil binalar görmek koyu muhabbette kalacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bir bina görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, aklına giren şeytana uyacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil boyalı ev görmek yeni iş kapılarının açılacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil boyalı kapı görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments