Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binanın sallandığını görmek

Rüyada binanın sallandığını görmek

Rüyada binanın sallandığını görmek bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına yorulur.

Rüyada binanın sallandığını gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada binanın sallandığını görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sallanan bina görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina sallanması görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, de rahatının yerine geleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bina sallandığını görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine delalettir.

Rüyada binanın sallanmasını görmek başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına inanılır.

Rüyada binaların sallandığını görmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada sal yapmak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ipe tutunarak sallanmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments