Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elinde altın bilezik görmek

Rüyada birinin elinde altın bilezik görmek

Rüyada birinin elinde altın bilezik görmek dertlerinden arınacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada birinin elinde altın bilezik gördüyseniz:

  • Maddi konularda iyi düşünerek yapacağınız bir yatırım sonucunda yüklü miktarda para kazanabilirsiniz.

Rüyada başkasının elinde altın bilezik görmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, kurtuluşu yakalayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elinde altın bilezik görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada elinde altın bilezik görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kafasının rahat olacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elinde altın bilezik görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, özgüveninin yerine geleceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet eder.

Rüyada eline bilezik takmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde bilezik görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün elinde bilezik görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının elinde bilezik görmek evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, çok zarar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments