Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boy kısalmak

Rüyada boy kısalmak

Rüyada boy kısalmak kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, huzura erileceğine, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boy kısalmak gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada boy kısalmak zor zamanlar yaşayacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının boyunun kısaldığını görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir insanın boyunun kısaldığını görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada boyun kısaldığını görmek işinin başından ayrılmayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yeni çalışmalara girişileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının boyunun kısaldığını görmek iyi kısmetleri olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boyunun kısaldığını görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada saç kısaldığını görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada dişlerin kısaldığını görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments