Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa boylu birini görmek

Rüyada kısa boylu birini görmek

Rüyada kısa boylu birini görmek toplum içindeki değerinin artacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına inanılır.

Rüyada kısa boylu birini gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde dolaşan bazı sözler canınızı sıkabilir.

Rüyada birini boy kısa görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada kısa boylu görmek ahiret hayatlarının da güzel olacağına, konforunun artacağına, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasını kısa boylu görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, ticaretin önünün açılacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boy kısa görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kendisini bir türlü toparlayamayacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini boyu kısa görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kötü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boy kısalığı görmek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini kısa boylu görmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, gönlünün rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada boy kısa gelinlik giymek büyük bir servete kavuşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments