Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa boylu birini uzun görmek

Rüyada kısa boylu birini uzun görmek

Rüyada kısa boylu birini uzun görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, dertlerinden arınacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada kısa boylu birini uzun gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kısa boylu birini uzun görmek sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini boyu kısa görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine delalet eder.

Rüyada başkasını kısa boylu görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kısa boylu bir adam görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, ikinci bir şans vereceğine alamet eder.

Rüyada birini kısa boylu görmek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kısa boylu adamla evlenmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kısa boylu erkek görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine tabir olunur.

Rüyada boyu kısa görmek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, icat yapacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments