Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil bostan görmek

Rüyada yeşil bostan görmek

Rüyada yeşil bostan görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, maddi yükünün artacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalettir.

Rüyada yeşil bostan gördüyseniz:

  • Size keyif veren şeylere zaman ayırmalısınız.

Rüyada yeşil bostan görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşillik bostan görmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına işarettir.

Rüyada şevketi bostan görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına delalet eder.

Rüyada bostan görmek çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bostan patlıcanı görmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine işarettir.

Rüyada bostan toplamak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bostan bellemek dost çevrenizin genişleyeceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada bostandan sebze toplamak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments