Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bostan görmek

Rüyada bostan görmek

Rüyada bostan görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada bostan gördüyseniz:

  • Kimse diğerine yardımcı olmak istemiyor olabilir.

Rüyada yeşillik bostan görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada bostanda salatalık görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bostan kazmak sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına inanılır.

Rüyada bostana girmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kazancının da azalacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada patlıcan bostanı görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada karpuz bostanı görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada bostan yemek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada şevketi bostan görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments