Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz bostanı görmek

Rüyada karpuz bostanı görmek

Rüyada karpuz bostanı görmek günah işlemeyi terk edeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, hayalkırıklığı duyacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Rüyada karpuz bostanı gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten, herkese yüzvermeyecek birisinden teklif alabilirsiniz.

Rüyada karpuz bostanı görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, düşmanların barışacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada domates bostanı görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine delalettir.

Rüyada bostan ekmek görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bostan çapalamak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada bostandan sebze toplamak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bostan yemek işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bostanda biber toplamak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bostan ekmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments