Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik bostan görmek

Rüyada yeşillik bostan görmek

Rüyada yeşillik bostan görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, eve kapanacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşillik bostan gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Rüyada yeşillik bostan görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, yanlış yollardan döneceğine inanılır.

Rüyada yeşil bostan görmek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada patlıcan bostanı görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine delalettir.

Rüyada karpuz bostanı görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekili bostan görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada bostan patlıcanı görmek onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, çok kötü hissedileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine yorulur.

Rüyada bostan sulamak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bostanda salatalık görmek iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments