Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanma duymak

Rüyada boşanma duymak

Rüyada boşanma duymak sağlık ve hayır getireceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği gibi hareket edeceğine, işlerinin azalacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, malını ve parasını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada boşanma duymak gördüyseniz:

  • Bazı konulara ya da ortaya çıkan sonuçlara daha derinlemesine bakmalı ya da belli ilişkilerinizi veya iş birliklerinizi sorgulayıcı bir gözle ele almalısınız.

Rüyada boşanma haberi duymak çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşanma duymak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulur.

Rüyada boşanma davası görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, tüm arzularının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada boşanma haberi almak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine delalet eder.

Rüyada boşanmayı istemek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boşanmasını görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boşanma dilekçesi vermek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına yorulur.

Rüyada eşinden boşanmaya karar vermek büyük bir ilgi ve değer göreceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments