Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak boşanmak

Rüyada ağlayarak boşanmak

Rüyada ağlayarak boşanmak içinin rahatlayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret eder.

Rüyada ağlayarak boşanmak gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Rüyada ağlayarak boşanmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınının boşandığını görmek en pahalı evlerde oturacağına, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin boşandığını görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin boşandığını görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunun boşandığını görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, kendi işinin başına geçeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Rüyada birilerinin boşandığını görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, masabaşı bir işe girileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada anne baba boşandığını görmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zor zamanlar geçireceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine inanılır.

Rüyada evli bir çiftin boşandığını görmek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, nimetin çoğalacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments