Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakının boşandığını görmek

Rüyada bir yakının boşandığını görmek

Rüyada bir yakının boşandığını görmek çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, bir sağlık sorunu yaşanacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakının boşandığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere karşı net olmak veya acil durum bildirerek hareket etmek istiyorsunuz.

Rüyada bir yakınının boşandığını görmek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakının boşandığını görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yakınının boşandığını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bir yakının boşandığını görmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada boşandığın kocayı görmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evliyken boşanmak rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada eşinin boşanmak istediğini görmek kirli işlere bulaşacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, aile içinde husumet gelişeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments