Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşandığı eşi görmek

Rüyada boşandığı eşi görmek

Rüyada boşandığı eşi görmek işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boşandığı eşi gördüyseniz:

  • Yardım etmekten çekinmemeniz özel bir şeye tanık olma fırsatı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada boşandığı eşi görmek kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına rivayet eder.

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boşandığın eşini görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boşanmak istediğini görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine tabir olunur.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle boşandığını görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Rüyada boşandığı eşiyle barışmak neşenin yerine geleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada boşandığın eşiyle tekrar evlenmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments