Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş yumurta görmek

Rüyada boş yumurta görmek

Rüyada boş yumurta görmek karısının çok mutlu olacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet eder.

Rüyada boş yumurta gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Rüyada yumurtanın içini boş görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada içi boş yumurta görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş yumurta görmek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına işarettir.

Rüyada boş bir evde dolaşmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine inanılır.

Rüyada boş apartman görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada boş mezara bakmak çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş gemi görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada boş tüp görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments