Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş tüp görmek

Rüyada boş tüp görmek

Rüyada boş tüp görmek rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada boş tüp gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Rüyada boş tüp görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük tüp görmek başarılı ve kazançlı olacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutfak tüp görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada tüpün bittiğini görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gaz tüpü görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine rivayet eder.

Rüyada kan tüpü görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada gaz kaçıran tüp görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, darlanacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına yorulur.

Rüyada oksijen tüpü görmek keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments