Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurtanın içini boş görmek

Rüyada yumurtanın içini boş görmek

Rüyada yumurtanın içini boş görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurtanın içini boş gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada boş yumurta görmek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına işaret eder.

Rüyada yumurtanın içini boş görmek bahtının açık olacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada içi boş yumurta görmek gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına inanılır.

Rüyada boş mezara girmek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş plastik şişe görmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada boş boş dolaşmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada boşanıp başkasıyla evlenmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş eve taşınmak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments