Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş havuza düşmek

Rüyada boş havuza düşmek

Rüyada boş havuza düşmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş havuza düşmek gördüyseniz:

  • Belli iş ya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz.

Rüyada boş havuza düşmek yüceltileceği sözler duyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi boş havuz görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalet eder.

Rüyada boş havuz görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş havuza girmek rakiplerine yenileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzu boş görmek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına inanılır.

Rüyada boş havuza atlamak gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada boş havuzda yüzmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş havuz temizlemek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments