Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş masalar görmek

Rüyada boş masalar görmek

Rüyada boş masalar görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş masalar gördüyseniz:

  • Kimsenin sizden fayda sağlamasına ya da halk arasındaki tabiriyle sizi çantada keklik görmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada boş masalar görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına delalettir.

Rüyada masal dinlemek sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada masal anlatmak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada masal kuşu görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada masal kahramanı görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, geçim derdinin son bulacağına işarettir.

Rüyada masal okumak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, malına gelecek zarara, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada masal kitabı görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada masalar görmek harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments