Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masal anlatmak

Rüyada masal anlatmak

Rüyada masal anlatmak yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada masal anlatmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki gelişmeler belli sonuçlara varmayı güçleştirebilir.

Rüyada masal anlatmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına inanılır.

Rüyada masal dinlemek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Rüyada boş masalar görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada masal kitabı görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, imkânların günden güne azalacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masalar görmek yarasını saracağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada masal kahramanı görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret eder.

Rüyada masal okumak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, mutluluk ve saadete yorulmaktadır.

Rüyada masal kuşu görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments