Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masal dinlemek

Rüyada masal dinlemek

Rüyada masal dinlemek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kendi işini açacağına, anne duasının açılacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada masal dinlemek gördüyseniz:

  • Gerçekten isterseniz, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada masal dinlemek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, kendisini mutsuz edeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada masal kitabı görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada masal kuşu görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masal kahramanı görmek iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kişinin hayatının değişeceğine, hayat boyu çok sevileceğine yorulur.

Rüyada masal okumak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada masalar görmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine tabir olunur.

Rüyada boş masalar görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Rüyada masal anlatmak üzüntülerin biteceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments