Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masal kuşu görmek

Rüyada masal kuşu görmek

Rüyada masal kuşu görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, kurtuluşu bulacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada masal kuşu gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişiyle gelecek planları yapabilirsiniz.

Rüyada masal kuşu görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada masal dinlemek çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş masalar görmek sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalet eder.

Rüyada masal okumak helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, gönlünün ferahlayacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada masal kahramanı görmek böylece hayatının kolaylaşacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine delalettir.

Rüyada masal kitabı görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, daha isabetli kararlar alacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulur.

Rüyada masal anlatmak bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada masalar görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments