Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masal okumak

Rüyada masal okumak

Rüyada masal okumak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, yaşama hevesinden olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada masal okumak gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan birine yardım etmeniz, gösteriş yaparak ilgi çekmenizden daha fazla ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada masal okumak sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına delalettir.

Rüyada masal kuşu görmek işlerinin toparlanacağına, dertlerine derman bulacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına işaret eder.

Rüyada masal kitabı görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş masalar görmek yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada masal anlatmak rahatlayacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, galibiyet kazanacağına alamet eder.

Rüyada masal kahramanı görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada masal dinlemek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, üzüntülerin daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada masalar görmek sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments