Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masalar görmek

Rüyada masalar görmek

Rüyada masalar görmek bol rızık sahibi olunacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada masalar gördüyseniz:

  • İşleri kendi istediğiniz şekilde yönlendirmek için seçeceğiniz yollar hoş bulunmayabilir.

Rüyada masalar görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada masal anlatmak rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işaret eder.

Rüyada masal kahramanı görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada masal kitabı görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, en gösterişli arabalara bineceğine tabir olunur.

Rüyada masal dinlemek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza inanılır.

Rüyada masal okumak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına rivayet eder.

Rüyada boş masalar görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada masal kuşu görmek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments