Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kovan görmek

Rüyada boş kovan görmek

Rüyada boş kovan görmek makbul olmayan işler yapacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bir sınavdan geçileceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş kovan gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada boş arı kovanı görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş mermi kovan görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada boş kurşun kovanı görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, ticarette yol katedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş kovan görmek saygınlığına leke sürüleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada boş mermi kovanı görmek bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arı kovanı taşımak malların çoğalacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada arı kovanından bal yemek hayal kırıklığına düşeceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, şansının ve kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada kovanda arı görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments