Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kovanda arı görmek

Rüyada kovanda arı görmek

Rüyada kovanda arı görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, canla başla çalışacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kovanda arı gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada arı kovanı görmek fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arı ve kovanı görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Rüyada arı kovanından bal yemek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada arı kovanı bozmak sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş arı kovanı görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kovanda arı görmek isteklerinin yerine geleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bal arısı kovanı görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına tabir olunur.

Rüyada arı kovanı taşımak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments