Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı kovanından bal yemek

Rüyada arı kovanından bal yemek

Rüyada arı kovanından bal yemek borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yüksek bir makama geleceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, eksiği kendinde bulacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada arı kovanından bal yemek gördüyseniz:

  • Bazı planlara veya düzenlemelere istediğiniz şekle verebileceksiniz.

Rüyada arı kovanından bal yemek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına delalettir.

Rüyada arı kovanından bal çıkarmak yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ona şifa olmayacağına rivayet eder.

Rüyada bal arısı kovanı görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine işaret eder.

Rüyada kovandan bal yemek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine tabir olunur.

Rüyada boş arı kovanı görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalet eder.

Rüyada kovanda arı görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, onu isyan noktasına getireceğine delalettir.

Rüyada arı kovanı taşımak güzel haberler alacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments