Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş arı kovanı görmek

Rüyada boş arı kovanı görmek

Rüyada boş arı kovanı görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada boş arı kovanı gördüyseniz:

  • Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir.

Rüyada boş arı kovanı görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada arı kovanı taşımak maddi sıkıntılarından kurtulacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalet eder.

Rüyada arı kovanı almak sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına inanılır.

Rüyada arı kovanı görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancı arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kovanla arı görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işarettir.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına işaret eder.

Rüyada eşek arısı kovanı görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, aşama göstermeyeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine inanılır.

Rüyada arı kovanı bozmak birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments