Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı kovanı taşımak

Rüyada arı kovanı taşımak

Rüyada arı kovanı taşımak sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arı kovanı taşımak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde sizi inişli çıkışlı birtakım gelişmeler bekliyor.

Rüyada arı kovanı taşımak başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, müjdeli haberler alınacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine işarettir.

Rüyada arı kovanı bozmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kovanda arı görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arı ve arı kovanı görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada kovanla arı görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına işaret eder.

Rüyada boş arı kovanı görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada arı kovanından bal yemek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments