Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kafes görmek

Rüyada boş kafes görmek

Rüyada boş kafes görmek kişinin hedeflediği işi alacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boş kafes gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Rüyada boş kafes görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine delalettir.

Rüyada kafesde muhabbet kuşu görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına işarettir.

Rüyada kafes içinde papağan görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada kafes içinde insan görmek huzurlu günlerin biteceğine, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanı kafese koymak ufkunun açılacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına tabir olunur.

Rüyada kendini kafeste görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada kafes içinde bebek görmek işlerinin çok iyi bir hal alacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına rivayet eder.

Rüyada kafes yapmak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments